over Next Level occasions

banner1     banner2

logo-next-level-300px

 

Auto's met een uitstekend verleden en een geweldige toekomst.

Voordat wij een occasion te koop aanbieden, wordt deze eerst volledig doorgelicht. De auto wordt dubbel gecontroleerd en zonodig gerepareerd. Wanneer de auto in optimale conditie is en alles klopt, pas dan krijgt de auto het keurmerk Next Level Occasion. Op deze manier garanderen wij u kwaliteit in mobiliteit. U profiteeert van onze keiharde garantie en heel veel extra service- en controle-elementen.
Next Level Occasions is ons keurmerk dat de norm stelt voor uitstekende gebruikte auto's met een geweldige toekomst.

Dat klinkt niet alleen mooi, dat is het ook. Die belofte doen wij u.

 

6 maanden keiharde garantie

Wanneer er gedurende de eerste 6 maanden of 10.000km na levering van uw NEXT LEVEL occasion een storing of mankement ontstaat zorgen wij voor volledig herstel. Alle kosten van de reparatie, zowel onderdelen, montagekosten en eventueel uw vervangende vervoer worden volledig vergoed.

 

12 maanden mobiliteitsgarantie

Naast de garantie heeft u met een NEXT LEVEL occasion ook recht op mobiliteitsservice. Deze staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, in binnen- en buitenland tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat u snel geholpen wordt.

 

Gegarandeerde kilometerstand

Iedere NEXT LEVEL occasion heeft een juiste kilometerstand.
Wij controleren van iedere auto de kilometerstand bij de RDW (Nationale Auto Pas).

 

Streng gecontroleerd op betrouwbaarheid en veiligheid

Voordat een NEXT LEVEL occasion in de showroom staat, wordt deze door ons team intensief gecontroleerd en getest, waar nodig vernieuwd en ook optisch bijgewerkt zodat deze in uitstekende staat is.

 

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift

Bij het rijklaar maken van een NEXT LEVEL occasion, krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de fabrikant en gebruiken wij alleen maar originele merkonderdelen, op deze manier zorgen we voor optimale kwaliteit en veiligheid.

 

APK for Life

Alle NEXT LEVEL occasions hebben gratis APK, voor de rest van hun autoleven.
Voor aflevering wordt uw NEXT LEVEL occasion voorzien van een Algemene Periodieke Keuring (APK) (indien nodig). Tevens krijgt u van ons een APK for Life pasje. APK for Life betekend dat de keuring van uw auto de komende jaren gratis is, hoelang deze ook meegaat.

 

Afleverpakket

Alle NEXT LEVEL occasions worden voorzien van een afleverpakket.
Dit pakket bestaat uit:

  • Lifehammer
  • Lampenset (uitgezonderd Xenon)
  • Veiligheidsvest
  • Gevarendriehoek
  • Halve tank brandstof
  • Schadehulpset

 

Gratis vervangend vervoer bij garantiewerkzaamheden

Het kan het gebeuren dat ondanks het zorgvuldig rijklaar maken van uw NEXT LEVEL occasion wij toch garantiewerkzaamheden moeten uitvoeren aan uw auto en deze niet direct kunnen worden uitgevoerd of op verzoek van onze servicemanager, kunt u uiteraard rekenen op een gratis vervangende auto.

 

Mogelijkheid tot verlengde garantie

Zekerheid is goud waard, daarom voorzien wij onze NEXT LEVEL occasions al van 6 maanden garantie, maar we bieden u ook de mogelijkheid om deze garantie te verlengen met 6 maanden of 10.000km (eerst bereikte geldt). Deze verlengde garantie kunt u direct afsluiten bij de aankoop van uw nieuwe NEXT LEVEL occasion.

 

Uitstekende financieringsvoorwaarden

Wij kunnen u interessante vormen van gespreide betaling aanbieden, uiteraard voldoen deze stuk voor stuk aan de strenge eisen voor veilig lenen. Onze gecertificeerde verkoopadviseurs vertellen u hier graag meer over.

 

Scherpe verzekeringspremies

Alles onder 1 dak, vooral erg gemakkelijk voor u.
Zo voorzien wij onder andere in de afhandeling van schade en het verzorgen van vervangend vervoer. Door scherpe afspraken met diverse bedrijven is dit voor u ook nog eens erg voordelig.
Wij bieden u scherpe verzekeringspremies, passend bij uw wensen.

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.