Verhuur

banner1     banner2

logo RENT2GO

locatie Hoeksche Waard:

Boonsweg 3a
3274 LH HEINENOORD
T: 0186 60 31 88
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

locatie Ridderkerk:

Kolenbranderstraat 6
2984 AT RIDDERKERK
T: 0180 41 76 99
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RENT2GO, specialist in verhuur van personen- en bedrijfswagens.

RENT2GO is een onderdeel van de Auto Binnenmaas groep en verzorgt voor u de verhuur van diverse personen- en bedrijfswagens.

Zo verhuren wij onder andere de Nissan Cabstar met meubelbak en hydraulische klep/lift. Deze Cabstar is goedgekeurd tot 3500 kilogram GVW en ook te besturen met klein B-rijbewijs. Bijzonder handig bij bijvoorbeeld verhuizen of vervoer van grote artikelen. Dankzij de kleine draaicirkel en het goede overzicht is deze Cabstar ook goed te besturen in stadscentrum of woonwijk. Deze Cabstar is voorzien van een hydraulische laadklep met liftfunctie zodat het in- en uitladen soepel en makkelijk verloopt. Het binnenwerk van de meubelbak is voorzien van lat-om-lat-betimmering en lichtdoorlatend plafond en tevens voorzien van een dubbel railsysteem in het plafond (voor bijvoorbeeld het ophangen van kledingstukken). De afmeting van de binnenzijde van de meubelbak is 445cm x 210cm x 220cm (diepte x breedte x hoogte).

 

RENT2GO-Niissan-Cabstar

Comfortabel op reis met de 9-personenbus van RENT2GO.

Bij Rent2GO kunt u ook deze ruime 9-personenbus huren voor het vervoer van maximaal 9 personen (inclusief bestuurder). Met een lange reis voor de boeg, is comfort natuurlijk het allerbelangrijkst. Deze 9-personenbus van RENT2GO biedt comfortabele zitruimte voor bestuurder en passagiers en is bovendien voorzien van voldoende bagageruimte, zo kunnen achterin gemakkelijk meerdere grote reiskoffers naast elkaar mee vervoert worden. Zo heeft u het comfort van een personenauto en de functionaliteit van een bus! Deze 9-personenbus van Rente2GO is de ideale vervoersoplossing, vooral voor uitjes en vakanties met het hele gezin of met een groep vrienden. De personenbus van RENT2GO is standaard uitgerust met airco en een radio/cd-speler en mag bestuurd worden met het normale B-rijbewijs.

Deze 9-personenbus kan worden gehuurd vanaf 21 jaar en huurder/bestuurder dient minimaal 1 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs te zijn.

 

foto-comp-9-p-bus

 

Prijslijst-Primastar-9-pers5

 

Toelichting
Eigen risico binnen- en buitenland bedraagt € 750,00.
Alle genoemde huur- en kilometerprijzen zijn exclusief brandstof.
Het voertuig dient einde huurperiode met een volle tank brandstof weer ingeleverd te worden.
Er dient bij aanvang van de huurperiode een minimale borgsom van € 250,00 te worden voldaan.

Definities huurperiodes
Huurdag: een huurdag (maandag t/m vrijdag) is maximaal 24 uur.
Weekend: huurperiode van zaterdagochtend 09:30 uur tot maandagochtend 09:00 uur.
Lang weekend: huurperiode van vrijdagochtend 09:00 uur tot dinsdagochtend 09:00 uur.

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.