KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: 18:00
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

Vandaag open tot: 18:00
cross_btn.png
menu_img_top_image_1602748892.jpg
Wij zijn er voor u!

Maar met gepaste maatregelen. 

Onze werkplaats is volledig geopend voor reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK. Nog geen afspraak? U kunt contact opnemen voor het inplannen van een afspraak. 

Ook onze showroom is weer volledig geopend. Onze verkoopadviseurs zijn beschikbaar voor u. U kunt spontaan langskomen in de showroom zonder afspraak. Wilt u liever toch een afpraak inplannen? Kijk voor meer informatie op onze reserveringspagina. Wilt u liever zaken met ons doen op afstand, dan zijn wij per telefoon, e-mail, whatsapp of via videobellen te bereiken. Wij kunnen alles voor u regelen van een offerte tot een proefrit of aflevering. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom de richtlijnen van de overheid, RIVM en de GGD nauwlettend in de gaten. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto en uiteraard in ons pand. Hieronder leest u de verschillende maatregelen die getroffen zijn en de mogelijkheden.

Mogelijkheden en maatregelen

U bent welkom in onze showroom! Liever niet de deur uit? 
Via onze online winkel kunt u direct een scherp (inruil)voorstel van ons ontvangen voor een nieuwe Nissan en daar per e-mail of telefoon contact over houden. Ook een proefrit willen maken? Geen probleem! We bespreken graag de mogelijkheden. Het proces van aanschaf van uw droomauto kunnen wij zo volledig digitaal met u afhandelen inclusief het laten zien van de auto via video-bellen en de aflevering bij u thuis! 

WERKPLAATS AFSPRAAK PLANNEN
ONLINE (INRUIL) VOORSTEL ONTVANGEN
> EEN SHOWROOMBEZOEK RESERVEREN

Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:
- Bij binnenkomst staan er desinfectie-zuilen, graag uw handen bij binnenkomst desinfecteren
- Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers
- Een mondkapje is verplicht
- Wij schudden geen handen
- Onze medewerkers wassen de handen zeer regelmatig
- Wij desinfecteren regelmatig de deurklinken en andere contactoppervlakten
- In uw auto werken wij met een beschermhoes voor uw stoel, stuur en pookknop en halen dit pas weg zodra u in de auto stapt
- Wij adviseren u om tijdens de werkzaamheden niet in ons pand te wachten, maar gebruik te maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden. Indien u wel blijft wachten, dan hebben wij verschillende mogelijkheden om te kunnen zitten op minimaal 1,5 meter afstand
- Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas
- Mocht u corona-gerelateerde klachten hebben, dan verzoeken wij u om uw bezoek uit te stellen.

menu_img_middle_image_1602748892.jpg

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website