Nieuws

banner1     banner2

Micra all Inclusive 1000 x 664 72dpi

ZORGELOOS RIJPLEZIER IN EEN MICRA DIE HELEMAAL VAN U IS VANAF € 153,- PER MAAND.

 Het gemak van een maandelijks bedrag, de auto in uw eigen bezit en de zekerheid van onderhoud, pechhulp en verlengde garantie: dat is Nissan All-Inclusive: jarenlang zorgeloos rijplezier. En het bedrag is verrassend laag omdat het onderhoud, de pechhulp en verlengde garantie GRATIS is! Zo rijdt u al een Nissan Micra 1.0 71 pk Acenta vanaf € 153,- per maand! 

 

De Micra Acenta is rijk voorzien van extra's zoals airconditioning, lichtsensor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cruise control, Apple Carplay etc. U financiert slechts een klein deel tegen een gunstig rentepercentage. De inruilwaarde van uw huidige auto kunt u namelijk gebruiken als aanbetaling. De looptijd (3, 4 of 5 jaar) bepaalt u zelf. En in vergelijking met Private Lease bent u eigenaar van deze Micra!

 

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. Nissan All-Inclusive is ook voordelig verkrijgbaar op andere nieuwe Nissan modellen. Onze verkoopadviseurs vertellen u er graag alles over.  

Leaf Laadpaal 1000 x 332 72 dpi v2

  

DE NIEUWE NISSAN LEAF MET SCHERPE KILOMETERKOSTEN!

De Nissan Leaf is al een scherp aanbod voor de particuliere klant die geeft om het milieu en willen rijden tegen de laagste kosten. Zo zijn de verbruikskosten heel aantrekkelijk, heeft u minder onderhoud en voordeel op de Motor Rijtuigen Belasting. En met een bereikt van maximaal 378 kilometer komt de Leaf verder dan menig andere auto.

 

Kiest u prive voor een Nissan Leaf dan kunt u tijdelijk profiteren van een GRATIS laadpunt inclusief installatie, laadpas en de administratie van uw verbruik. U laadt de Nissan Leaf zo op tegen een heel aantrekkelijk tarief. Heeft u al een laadpaal dan kunt u ook kiezen voor een Fastned stroomtegoed van € 1.210,-. 

 

De laadpaalaanbieding is alleen geldig voor particuliere klanten en wordt verzorgd door NUON (meer info www.nuon.nl/nissan). De aanleg van de laadbox wordt vergoed tot een hoogte van € 1.210,- inclusief btw. Vraag onze verkopers in Heinenoord of Ridderkerk naar alle details en bekijk met hen de nieuwe Leaf in de showroom. 

 

De inruilprijs van uw huidige auto weten? Ga dan naar: http://www.denissanwinkel.nl/acties/nieuwe-nissan-leaf/

 

 

Auto Binnenmaas tel. 0186-603188 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.|Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Auto Ridderkerk tel. 0180-417699 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.