KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: 18:00
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

Vandaag open tot: 18:00
LeaseByUs
Kastanjelaan 18L, 2982 CM Ridderkerk

Tel: 0180 743 379

Vandaag open tot: 18:00
cross_btn.png
menu_top_image_1567078307.jpg
NEXT LEVEL occasions. Kwaliteit en zekerheid.

NEXT LEVEL occasion is ons keurmerk voor gebruikte auto's van hoge kwaliteit, met zekerheid en extra services. Doordat wij de auto voorzien van 6 maanden garantie en een onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift heeft u zorgeloos rijplezier. Daarnaast controleert ons team elke auto volledig. Hierbij wordt het exterieur, interieur en de techniek op een goede conditie en werking nagelopen.

Het volledige NEXT LEVEL occasions pakket bestaat uit:

GARANTIE VAN 6 MAANDEN

Wanneer er gedurende de eerste 6 maanden of 10.000km na levering van uw NEXT LEVEL occasion een storing of mankement ontstaat zorgen wij voor volledig herstel. Alle kosten van de reparatie, zowel onderdelen, montagekosten als eventueel uw vervangend vervoer worden volledig vergoed.


12 MAANDEN WEGENHULP SERVICE

Naast de garantie heeft u met een NEXT LEVEL occasion ook recht op wegenhulpservice. Deze staat 24 uur per dag, 7 dagen per week, in Nederland en de rest van Europa tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat u ook bij onverhoopte pech snel geholpen wordt.


ONDERHOUD VOLGENS FABRIEKSVOORSCHRIFT

Bij het rijklaar maken krijgt de auto een onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van de fabrikant en gebruiken wij alleen maar voor het merk goedgekeurde onderdelen.


STRENG GECONTROLEERD OP BETROUWBAARHEID EN VEILIGHEID

Voordat een NEXT LEVEL occasion in de showroom staat, wordt deze door ons team gecontroleerd en getest, waar nodig vernieuwd en ook optisch bijgewerkt zodat deze in uitstekende staat is. Bij het rijklaar maken controleren onze technici met behulp van moderne apparatuur tot in detail de correcte werking en kwaliteit van de volledige auto.


APK FOR LIFE

Voordat we de auto aan u leveren voorzien we deze van een nieuwe APK. Een toekomstige APK is tevens kosteloos door APK For Life, wanneer u bij ons de APK combineert met het onderhoud van de auto. (excl. wettelijke afmeldkosten)


GRATIS VERVANGEND VERVOER BIJ ONDERHOUD EN GARANTIE

Tijdens onderhouds-, reparatie-, of garantiewerkzaamheden bieden wij u gratis vervangend vervoer, ook als de werkzaamheden langer dan een dag in beslag nemen. U betaalt alleen de verbruikte brandstof.


GECONTROLEERDE KILOMETERSTAND

Wij controleren van iedere auto de kilometerstand bij de RDW (Nationale Auto Pas).


MOGELIJKHEID TOT VERLENGDE GARANTIE

Deze optie is afhankelijk van het merk en leeftijd van het voertuig, informeer bij onze adviseurs.


FINANCIERING OF LEASE

Iedereen is anders. Ook als het gaat om een financiering zijn de wensen en eisen per persoon verschillend. Daarom bieden wij u keuze uit verschillende financieringsvormen. Zowel particulier als zakelijk financieren is mogelijk.


UITSTEKENDE AUTOVERZEKERING

Alles onder 1 dak, vooral erg gemakkelijk voor u. Zo voorzien wij onder andere in de afhandeling van schade en het verzorgen van vervangend vervoer. Door scherpe afspraken met diverse bedrijven is dit voor u ook nog eens erg voordelig. Wij bieden u op aanvraag scherpe verzekeringspremies, passend bij uw wensen.

 
AFLEVERPAKKET

Alle NEXT LEVEL occasions worden voorzien van een afleverpakket. Dit pakket bestaat uit:

  • Halve tank brandstof
  • Lifehammer
  • Lampenset (uitgezonderd Xenon/LED)
  • Veiligheidsvesten
  • Gevarendriehoek
  • Schadehulpset
loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Stel uw vraag of dien een afspraakverzoek in

Heeft u vragen of interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team in Ridderkerk en Heinenoord staan voor u klaar.

Hoe mogen we u helpen?

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

MorgenInternet