KLANT CONTACT CENTRUM
"Persoonlijk contact, dat vinden wij belangrijk."
Auto Binnenmaas
Ferrarilaan 2, 3261 NC Oud-Beijerland

Tel: 0186 603 188

Vandaag open tot: 18:00
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6a, 2984 AT Ridderkerk

Tel: 0180 417 699

cross_btn.png
menu_top_image_1567403623.jpg
ONS VERHAAL

Auto Binnenmaas / Auto Ridderkerk mag met recht een dynamisch bedrijf worden genoemd. Sinds de start in 1986 is het bedrijf gegroeid dankzij nieuwe producten en diensten en een persoonlijke aanpak en service. Een bedrijf waar men de klanten kent en weet wat hen beweegt.

Verkoopstunt.

'De zaak liep goed, lk plaatste de klant centraal en niet het product of het bedrijf. Dat gold toen, dat geldt nu nog steeds. Het werd drukker en drukker. Mijn zwager kwam erbij als monteur. We kochten een groter pand in Rotterdam-Noord met een showroom en een benzinepomp en daar werden we Datsun-specialist Rolin. Vlakbij zat een echte dealer en die vond onze verkoopstunts niet echt leuk. Wij gaven bijvoorbeeld bij een nieuwe Bluebird een kleurentelevisie cadeau.'

Showroom.

'Verder wilde ik. Groeien, in ontwikkeling bijven. Mijn zwager bleef in Noord, ik startte een nieuwe zaak op Zuid.
ln 1985 schakelde Nissan dealer Van der Burg over naar Ford, het rayon Maasdam kwam vrij en daarover ben ik gaan praten met Karel ter Haar, de toenmalige directeur van Nissan Nederland. Dat ging goed, ik trok een compagnon aan, kocht grond in Heinenoord en bouwde de zaak, De groei zat erin, er kwamen meer medewerkers en we begonnen met leasing. De nieuwe showroom zie ik als mijlpaal voor het bedrijf en een bekroning van al die mooie jaren.'

arrow_next
Dick van Dijk

Verbetering.

'Wat mijn drijfveer is? lk heb altijd de ambitie gehad om te ontdekken hoe ver mijn kwaliteiten reiken en op welke manier ik die verder kan ontwikkelen. Mijn eigen grenzen opzoeken, zoals iedere ondernemer dat doet, Want het kan altijd beter en ik ben niet gauw tevreden. Medewerkers weten dat en ze weten ook waarom. Het belang van de klant staat centraal, net als toen ik begon. Daarom streef ik permanent naar verbetering in processen.'

arrow_next
Dick van Dijk

Tevreden.

Op een dag kreeg ik een klant met een kapotte koppeling in een nog zeer jonge auto. Het was onduidelijk of dit onder de garantie viel. De klant vond van wel, Wat moet je doen? De klant laten betalen? Dan ben je hem kwijt. Hij zal ook niet positief praten over mijn bedrijf en het merk. lk besloot de reparatie uit te voeren en niet in rekening te brengen. Dat is het verschil tussen de theorie van de garantiebepalingen en de praktijk van de dealer.
Maar ik had mijn doel bereikt: een tevreden klant.'

Intro

Ondernemen zat er al vroeg in bij Dick van Dijk. Op 17-jarige leeftijd begon hij in een zelfgebouwde keet op IJsselmonde met het repareren en spuiten van auto's. Daarna was hij een tijdje monteur bij Nissan dealer (toen nog Datsun) Van der Burg in Maasdam. In 1976 kon hij Autobedrijf Martin in Rotterdam- Noord overnemen. Papieren? 'lk had niks. Ik wist niet eens wat een BTW-factuur was, ik was alleen maar bezig met sleutelen. ln de avonduren heb ik mijn MTS Werktuigbouw en andere opleidingen gehaald.'

arrow_next
arrow_prev
EEN FAMILIEBEDRIJF

Groot geworden door bescheiden te blijven. Een aanpak die ook onder de jongste generatie van dit familiebedrijf wordt voortgezet.

Met passie en oog voor de hedendaagse eisen van de klant. Onze klanttevredenheidsscores tonen aan dat u deze aanpak waardeert.

Onze specialiteiten
  • Familiebedrijf sinds 1986
  • Nissan dealer + Kia Service dealer
  • Alles onder 1 dak voor uw mobiliteit
  • Hoge klanttevredenheid
menu_img_middle_image_1567403651.png
overons_logo1_1595338966.png
Nissan dealer
overons_logo2_1642519739.png
KIA Specialist
Uw Nissan / Kia dealer

ABM Oud-Beijerland en ABM Ridderkerk kende u eerder als Auto Binnenmaas en Auto Ridderkerk. Wij zijn gevestigde namen als Nissan dealers in de Rotterdamse regio. Als onderdeel van ABM Automotive zijn wij al vele jaren actief en succesvol. In onze vestiging in Oud-Beijerland zijn wij ook KIA Specialist.

Uw mobiliteit is onze drijfveer

Al sinds 1986 richt de ABM Automotive zich op slechts één product: uw mobiliteit. Als particulier of zakelijk rijder kunt u daar te allen tijde op rekenen, met de persoonlijke service die u verwacht en de technische assistentie wanneer u die nodig heeft. ABM Automotive heeft alles in huis voor uw mobiliteit!

Auto Binnenmaas
Boonsweg 3,
3274 LH Heinenoord
article_image_1567404452.jpg
next5.png
prev5.png
Auto Ridderkerk
Kolenbranderstraat 6,
2984 AT Ridderkerk
article_image_1567404658.jpg
next5.png
prev5.png

ONS AANBOD

Wij hebben op beide vestigingen een divers aanbod nieuwe en gebruikte auto's met een sterke focus op Nissan en Kia. Lage kilometerstanden en zeer goede condities zijn kenmerkend voor onze voorraad. Bekijk ons aanbod online.

Morgen Internet - Zorgeloos website